Порушуйте собі на здоров'я: Тепер забрати авто зі штрафмайданчика можна всього за кілька хвилин

До цього "геморой" з процедурою визволення своєї "конячки" з-під арешту був найвагомішим фактором за неправильне паркування...

У столиці України запустили новий сервіс, за допомогою якого водії можуть забрати машину зі штрафмайданчика. На даному етапі, послуга працює в тестовому режимі. Про це повідомляє директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов, передають Патріоти України.

«Спільно з Нацполіцією і Kyiv Smart City ми розробили і впровадили сервіс, який дозволить економити час водіїв і зменшить черги в пунктах видачі на 25-30%», - говорить він.

За його словами, нова схема дуже проста у використанні. Будь-який бажаючий може безкоштовно завантажити і встановити на своєму смартфоні додаток Kyiv Smart City. У додатку потрібно вказати дані автомобіля, на основі яких буде сформовано електронну заяву на повернення машини. Заява потрібно роздрукувати та пред'явити на штрафмайданчику.

Осипов зазначає, що багато чисельні прохання автовласників в Україні були почуті. Тепер режим роботи штрафмайданчиків буде збільшений. Додатися ще один робочий день - субота з 9:00 до 17:00.

Головна мета онлайн-сервісу - це розвантажити вулиці столиці від хаотично припаркованих машин, які дуже ускладнюють рух по місту, а також для комфортної оплати штрафів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...