Порушила політичне табу: Герцогиня Сассекська заявила випускникам своєї школи, що втомилась від расизму у США

Меґан і Гаррі припинили виконувати офіційні обов’язки в британській королівській родині, переселилися до США і зараз живуть у Лос Анджелесі з новонародженим сином.

Меґан, герцогиня Сассекська – дружина британського принца Гаррі, сказала, що вона «спустошена» подіями у США, пов’язаними зі смертю чорношкірого американця Джорджа Флойда і висловила жаль через те, що діти досі виростають у світі, де існує расизм, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Члени британської монаршої родини зазвичай не висловлюються про політику, але Меґан і Гаррі від березня припинили виконувати офіційні обов’язки і зараз живуть у Лос-Анджелесі зі своїм новонародженим сином.

38-річна Меґан, у якої мати чорношкіра, говорила у записаному відеозверненні до випускників школи у Лос Анджелесі, де вона колись навчалася.

«Упродовж кількох останніх днів я думала над тим, що сказати вам з нагоди вашого закінчення школи, і ми всі минулого тижня спостерігали за абсолютно спустошливими подіями в нашій країні, в нашому штаті і в нашому рідному місті Лос-Анджелесі», – цитує її слова агентство Reuters.

«Насамперед я хочу сказати, що мені шкода, мені дуже жаль, що вам доводиться виростати у світі, де це досі існує», – наголосила вона.

Меґан, у дівоцтві Меґан Маркл, зауважила, що дуже хотіла підібрати правильні слова і переймалася тим, що її звернення «розберуть на частинки».

«Єдине, що було б зараз неправильним, це не говорити нічого, бо життя Джорджа Флойда має значення, і життя Бріони Тейлор також має значення, і життя Філандо Кастіля має значення, і життя Таміра Райса має значення, і так само – життя багатьох інших людей, про яких ми знаємо, а також людей, імена яких нам невідомі», – сказала вона.

Меґан пригадала про заворушення у Лос-Анджелесі 1992 року.

«Ті спогади залишаються, і я не думаю, що ви 17-річні або 18-річні матимете інше враження від подібних подій», – говорила Меґан.

«Вам треба це розуміти, але не як вашу реальність, а як урок історії. І я шкодую за тим, що ми не зробили наш світ таким, якого ви заслуговуєте».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...