Поштова марка з доповненою реальністю з'явиться в Україні (відео)

Тираж марок становить 100 тис. примірників. Номінальна вартість кожної - V (еквівалент 9 грн).

В Україні відбудеться презентація першої поштової марки з доповненою реальністю із зображенням козаків. Про це повідомляє пресслужба Укрпошти, передають Патріоти України.

"18 грудня, напередодні Дня святого Миколая, Укрпошта у партнерстві з компанією Art Nation презентують унікальні поштові марки "Козаки" - перші українські марки з доповненою реальністю. На знаках поштової оплати зображені улюблені для багатьох поколінь українців герої мультсеріалу "Козаки" - Око, Грай та Тур", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що урочиста церемонія відбудеться 18 грудня о 12:00 у Києві в Музеї пошти, який розташований у приміщенні Лівобережного поштамту. Поштові марки "Козаки" виготовлені на самоклеючому папері.

Тираж марок становить 100 тис. примірників. Номінальна вартість кожної - V (еквівалент 9 грн). До поштової марки випустили конверт "Перший день" та виготовили штемпель спецпогашення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...