Поширював фейки про коронавірус: У Дніпрі затримали агента ФСБ РФ, - СБУ (відео)

Служба безпеки України викриває громадян, які поширюють фейки про коронавірус. Всього з минулого тижня виявили вже 38 осіб.

Правоохоронці припинили в Дніпрі діяльність інтернет-агітатора, який діяв за завданням спецслужб РФ. Він поширював в соцмережах неправдиву інформацію про пандемію корнавіруса COVID-19 в Україні і закликав до порушення територіальної цілісності країни, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу СБУ.

Дніпрянин робив фото і відео з порожніми полицями в магазинах, фіксував роботу спецтехніки та правоохоронців, черги в аптеки. Потім ці матеріали замовники планували використовувати при підготовці фейкових новин.Під час обшуку співробітники СБУ знайшли докази протиправної діяльності інтернет-агітатора.

Серед фейків, що поширювалися пропагандистом, виявлено та відео бійки в міському транспорті, яка нібито сталася через кашель одного з пасажирів. СБУ вже спростувала цей ролик, як недостовірний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...