"Посібник терористів": Олександра Лукашенка внесли в базу "Миротворця"

На сайті вказано, що глава білоруської республіки є "посібником терористів і російських окупантів".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко потрапив в базу українського сайту "Миротворець". Про це йдеться в інформації на веб-сторінці проекту, передають Патріоти України.

"В порушення міжнародних угод і домовленостей, незважаючи на відповідний запит від України, дав вказівку передати Росії (країна-агресор) бойовиків і найманців, які здійснювали військові злочини на території України", - йдеться в описі його сторінки.

Далі йде список публікацій, присвячених ситуації із затриманням групи з 33 росіян, співробітників охоронних структур, на території Білорусі з подальшою видачею їх Росії.
Крім того, Лукашенку приписують "замах на суверенітет і територіальну цілісність України". "Прем'єр-міністр Польщі і екс-президент Європейської ради, чинний голова найбільшої в ЄС Європейської народної партії Дональд Туск розповів, що Олександр Лукашенко навесні 2014 року пропонував створити українсько-білоруський союз із собою на чолі", - повідомляється на сторінці порталу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...