"После нас - тишина": На Росії розмістили рекламу ядерної зброї (фотофакт)

На плакатах зображений момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь-М".

Влада Москви виділила інформаційному агентству Міноборони РФ безкоштовні рекламні місця в центрі міста. На них розмістили плакати з ядерними ракетами. Таким чином в країні-агресорі вирішили нагадати про день Ракетних військ стратегічного призначення (РВСП), який відзначається 17 грудня, передають Патріоти України з посиланням на Відкриті медіа.

На плакатах зображений момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь-М" і неофіційний слоган РВСП "Після нас – тиша".Примітно, що міжвідомча комісія мерії Москви визнала безглузді плакати рекламою "особливої суспільної значимості" і надала для їх розміщення в грудні по десять звичайних і цифрових білбордів, а також одну сторону надвеликого формату.

Такий креатив окупантів яскраво висміяли в мережі, і постібались над звихнутістю росіян на військових погрозах всьому світу. "Чи хочуть росіяни війни? Мерія Москви виділила в центрі столиці миролюбної федерації безкоштовні місця для реклами ядерної зброї. На плакатах – момент пуску ядерної міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь-М". Воронежу приготуватися!" – пише у Twitter блогер Vitauskas.

"Всі в рай, панове, не затримуємося", "Ви де-небудь таку маячню в світі бачили? Чи це чисто російське божевілля?", "Не шуміть", – розгорнулася дискусія під його постом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...