Посмів затикати рота "володарю Кавказу": Кадиров накинувся на Жириновського

Глава Чечні зажадав від політика вибачень.

Глава Чечні Рамзан Кадиров, який раніше назвав Еммануеля Макрона лідером тероризму і налякав трагедіями, грубо відповів главі ЛДПР Володимиру Жириновському за його висловлювання про те, що губернаторам неприпустимо висловлюватися з міжнародних питань. Він опублікував у Telegram довгу відповідь Жириновському, який "взяв сміливість вчити губернаторів їх роботі". Главі ЛДПР, вважає Кадиров, краще не згадувати релігію, передають Патріоти України.

Крім того, глава Чечні фактично звинуватив Жириновського в отриманні грошей за думські мандати. "Тому Жириновському краще не торкатися цієї теми. Так, нехай бере участь у ток-шоу, витрачає свої гроші, отримані від проданих до виборів мандатів, піариться, гуляє і кайфує, розробляє законопроекти... Але не згадуй релігію, Жириновський. Релігія і культура - поняття, які з тобою не поєднуються. І не заїкайся про боротьбу з тероризмом. Я ніколи не виправдаю тероризм, тому що, як піхотинець В.В. Путіна, сам особисто брав участь у боротьбі з цією заразою і переміг, втративши тисячі бойових товаришів", - сказав Кадиров.

Водночас Кадиров пригрозив політику і закликав його вибачитися. "Жириновський, вибачся за свої слова. Потім досидь до закінчення свого депутатського терміну в Державній Думі. Може тобі і пощастить, і ти зможеш знову заробити хороші гроші на виборах депутатів нового скликання. Інакше ні мандат, ні гроші тобі не допоможуть", - додав глава Чечні.

Також він вкотре звернувся до керівництва Франції. "А керівництву Франції дам пораду: вибачьтеся перед мусульманами світу. Ви ліквідували хлопця і поставили крапку у скоєному вбивстві. На цьому все закінчилося. Все те, що було після цього - акції, заяви, заклики - до доброго не приведе. Зупиніться, вибачитеся... Інакше все стане тільки гірше", - підсумував Кадиров.

Додамо, виступаючи у радіоефірі, Володимир Жириновський по суті повторив недавні слова прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова про те, що питання зовнішньої політики - не прерогатива губернаторів. За словами Жириновського, компетенція губернаторів - господарські питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...