Постапокаліпсис "по-русски": Нове фото Донецька вразило мережу

Розруха в колись сучасному місті справила гнітюче враження на інтернеті.

У мережі показали нове фото Донецька, який вже 6 років перебуває під окупацією гібридної армії Росії. "Символічне" фото оприлюднив в Twitter журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

На фото відображений повністю зруйнований будинок культури. Напроти нього в такому ж жалюгідному стані знаходиться пам'ятник Леніну. Однак його окупанти дбайливо "сповили". А навколо всього цього розкидане сміття. "Напівзруйнований пам'ятник Леніну в Донецьку на тлі занедбаного БК. На Ленінові табличка про те, що його скоро полагодять. А БК не починять", - написав Казанський.
Він вражений, що сепаратисти готові чинити нікому не потрібний пам'ятник в той час, як в декількох метрах від нього продовжує вмирати будівля. "Всім начхати, хай валиться", - зазначив журналіст.

Його підписників шокувало фото. Багато назвали його "символом "русского мира". "Хорошая фотография. Египетская мумия на фоне развалин античного храма", "Ильич - квинтэссенция разрухи, нищеты и маразма", "постапокалипсис по-российски", ""Русский мир" во всей красе - зачем архитектура, если есть идол?", "Ремонт будет заключаться в замене головы Ленина на голову Путина", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...