Пісно та смачно: Як зробити просту і ситну страву на обід (відео)

Готуємо вдома морквяні котлети на пару.

Морквяні котлети - відмінний варіант обіду для тих, хто з якоїсь причини не хоче їсти м'ясо. Такі котлети дуже просто приготувати, також вони є дуже смачними, ситними і корисними. Цей рецепт чудово підійде тим, хто стежить за своєю фігурою, передають Патріоти України.

Для приготування морквяних котлет вам знадобляться наступні інгредієнти: морква (600 г), манна крупа (3-4 ст. л.), цукор (2 ст. л.), сіль (2 щіпки), молоко (125 мл), яйце (1 шт.), масло вершкове (30 г), сухарі панірувальні ( 3-4 ст. л.).

Крок 1: Моркву потрібно помити, почистити і натерти на крупній тертці.

Крок 2: Викласти моркву на сковороду, додати молоко, вершкове масло і сіль і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.

Крок 3: Потім додати манну крупу, перемішати і тушкувати ще 5-7 хвилин.

Крок 4: Зняти з вогню, дати охолонути, після чого додати яйце і ще раз перемішати.

Крок 5: Руками сформувати котлети і обваляти їх в панірувальних сухарях з обох сторін.

Крок 6: Готувати морквяні котлети в мультиварці в режимі пара або ж на друшляку. Якщо ви використовуєте друшляк, його потрібно встановити на каструлю з киплячою водою. Готування парових котлет займе приблизно 20 хвилин для кожної порції. Перевертати котлети при цьому не обов'язково.

Крок 7: Подавати котлети на стіл зі сметаною або іншому соусом на ваш смак. Також можна додати до страви будь-який гарнір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...