Постраждала гідність та репутація: Звільнений головний податківець написав заяву на ексміністра

Колишній міністр фінансів звинуватив посадових осіб органів державної влади, зокрема, Державної фіскальної служби, Державної податкової служби і Державної митної служби в корупції.

Сергій Верланов

Звільнений з посади голови Державної податкової служби Сергій Верланов подав заяву до Офісу генпрокурора проти колишнього міністра економіки Ігоря Уманського, звинувачуючи останнього в неправдивому повідомленні про злочин. Про це заявив Верланов в ефірі «Свобода слова Савіка Шустера», передають Патріоти України.

«Вчора мною було подано заяву в Офіс генерального прокурора за заявами Ігоря Уманського щодо помилкового повідомлення про злочин. Я думаю, що якраз за 6 місяців (поки буде працювати ТСК - ред.) ми поставимо в цій ситуації крапку», - сказав він.
За словами Верланова, податкова виконала план вперше за 4 роки. Разом з тим він подякував парламенту за організацію Тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів корупції в податковій і митниці.
Колишній міністр фінансів Ігор Уманський звинуватив посадових осіб органів державної влади, зокрема, Державної фіскальної служби, Державної податкової служби і Державної митної служби в корупції. У той же час, коли Уманський обіймав посаду, він ініціював відставки голови ДПС Сергія Верланова і голови ДМС служби Максима Нефьодова.
Уманський пояснив, що причиною цього були, зокрема, «скручування» ПДВ, від яких, за його словами, держбюджет втрачає 5 млрд грн щомісяця.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...