Постраждалий у комі: У Києві натовп жорстоко побив хлопця

Нападники побили хлопця, який заступився за свого друга.

У неділю, 22 вересня, на Контрактовій площі в Києві четверо невідомих молодиків напали і побили хлопця. Про це повідомляє "Киев оперативный" на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що хлопця побили через те, що він заступився за свого друга "неформального вигляду" - каре з чорними фарбованими волоссям, весь у чорному, але при цьому абсолютно нешкідливий і тихий.

Постраждалому була поведена 5-годинна операція, йому видалили 10-15 см кістки черепа, щоб видалити гематому. Наразі він перебуває у комі, у нього дуже низький тиск.

У мережі є опис нападників:

1. На вигляд 33-35 років, середня статура, борода і вуса темно-русявого кольору, майже лисий. Був одягнений у червону картату сорочку, білу футболку, сірі джинси, темно-коричневе взуття, темна кепка, рюкзак. Побив 5-х підлітків і забрав у одного із них окуляри.

2. На вигляд 25-30 років, майже лисий, повної статури, з щетиною на обличчі. Був одягнений у плащ Stone Island, сірі джинси і білі кросівки. Побив 4-х підлітків.

3. На вигляд 35 років, темні густі коротко стрижене волосся. Був одягнений у синю куртку, чорні штани й чорні кросівки. Побив двох.

4. На вигляд близько 30 років, швидше за все грузин, темне волосся. Був одягнений в чорне пальто, чорні штани, кросівки "Адідас" і дивну кепку у вигляді берета.

Також зазначається, що цих же нападників впізнали також учасники іншого конфлікту. Біля Фуршету на Подолі вони також затіяли бійку з молодими людьми. Двох із них поліція затримала, але потім чомусь відпустила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...