Постраждав тільки костюм: У Києві напали на скандального нардепа

Народний обранець зазначив, що знав заздалегідь про напад.

Максим Бужанський

У Києві було скоєно напад на народного депутата від фракції "Слуга народу" Максима Бужанського. Про подію політик повідомив на своїх сторінках у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Максим Бужанський розповів, що близько 16 години в четвер, 5 березня, йому надійшла інформація про те, що проти нього готується провокація. Напад стався вночі, біля будівлі телеканалу Zik.

"О 16 годині мене попередили, що готується провокація, після вечірнього ефіру Народ Проти. І вірно, о 0 годині 30 хвилин, натовп персонажів, чоловік 35-40, з битками, які представилися ветеранами полку Азов, і прибула на автомобілях АА 1154 XI Міцубісі L200 чорний, АА0714 Ха білий мерседес-спринтер, за допомогою декількох яєць здобула переконливу перемогу над моїм костюмом", - розповів народний депутат і додав, що напад не справило на нього особливого враження, оскільки постраждав тільки його костюм.

"Не особливо вражений, костюмів у мене явно більше, ніж у них яєць, я маю на увазі, у мене одного, ніж у них всіх, сорока, разом узятих. Переживаю, чи не злякалися хлопці, всього-то чотири десятки, ось так взяли та зважилися на такий відчайдушний крок", - додав Бужанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...