Потьомкінські традиції скреп: На Росії на відкриття садочка не пустили дітей (фото, відео)

Відкриття садочка "Золота рибка" відбулося 2 вересня в селі Куюк Пестречинського району під Казанню.

У Татарстані (Росія) на урочисте відкриття нового дитячого садка запросили підставних дітей. При цьому матерів із дитсадівцями, для яких він будувався, на свято не пустили, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

На нього зібралися місцеві жителі з дітьми, проте всередину будівлі їх не пустили. Поки вони стояли за парканом, у дитячому саду проходила урочистість. Незабаром до місцевих вийшов керівник районного виконкому Альберт Хабібуллін.

Він відмовився пустити матерів із дітьми в будівлю, заявивши, що там ще не завершені ремонтні роботи.

"Сказав, що це поки що не відкриття, а завершення будівництва садка. Що процедури, необхідні для того, щоб він відкрився, триватимуть ще місяці два", – розповіла Марія Гізатулліна.

Однак, на наступний день на ТБ і в соцмережах був опублікований відеосюжет із церемонії відкриття закладу. На заході була присутня делегація чиновників, а в самому саду було повно дітей. У сюжеті повідомлялося, що садок відкриється вже в жовтні, а не через два місяці.

Хабібуллін прокоментував ситуацію журналістам, заявивши, що захід – це "передача ключів від забудовника", а діти, які були в садку – учасники хореографічного ансамблю.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...