Потоп у столичному ТРЦ: Стали відомі нові моторошні дані про постраждалих (відео)

Постраждалі в результаті потопу в Ocean Plaza досі лікують опіки.

Потоп у ТРЦ Ocean Plaza, який стався 13 січня, призвів до госпіталізації та амбулаторного лікування безлічі відвідувачів і продавців магазинів, передають Патріоти України з посиланням на ТCН.

Під час аварії на теплотрасі, коли будинок затопило окропом, люди не могли самостійно вибратися і виявлялися в пекельній пастці. Одним із постраждалих, який прокоментував ситуацію, був охоронець ТЦ, який допомагав людям вибратися з будівлі.

Охоронець ТРЦ Микола на руках виніс на вулицю дівчину, яка ледь не загинула в гарячій воді. Вона була співробітницею одного з магазинів. В результаті події дівчина травм не отримала і вже повернулася до роботи.

"Вона, мабуть, не зрозуміла, що це окріп. Вона почала кричати від болю. Я схопив її на руки та поніс", - розповів Микола.

Також він додав, що в середньому рівень окропу дорівнював 10-15 сантиметрам.

"Багато кричали. Ми не могли розібратися, звідки лунали крики. Все було в тумані", - розповів чоловік.

Самовіддана допомога Миколи відвідувачам і співробітникам ТРЦ призвела до тяжких травм – опіків рук і верхніх частин стоп. Зараз він лікується вдома в Маріуполі.

"Київтеплоенерго" пообіцяли відшкодувати збитки всім потерпілим в інциденті. Для цього треба зібрати ряд документів. Зокрема, довідки та виписки з лікарні, чеки з аптек. Крім того, зробити лікарняний і взяти довідку з роботи, яка містить інформацію, скільки було витрачено коштів із зарплати під час лікування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...