"Потужний "кулак": Трамп пояснив, навіщо США купа ядерних бомб

Президент США чітко і конкретно пояснив, навіщо країні потрібно організувати великі і потужні ядерні сили військового призначення.

Американський президент Дональд Трамп оголосив про плани по створенню в США найпотужніших ядерних сил в світі. Відповідну заяву він зробив під час виступу перед Національною асоціацією губернаторів, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Трампа, поки у США немає адекватних договорів з РФ і Китаєм з контролю над озброєннями, у Білого дому немає інший шлях, крім як створювати потужний ядерний "кулак".

При цьому президент США зазначив, що одночасно представники і Москви, і Пекіна вже заявляли про бажання проводити переговори з даного питання. "Вони сподіваються зупинити божевільну витрату мільярдів і мільярдів доларів на ядерну зброю", - заявив Трамп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...