Повадились в Яблунівку на Київщині, як собі додому: Селянин крав сіно і побачив НЛО (відео)

Журналісти зняли курйозний сюжет.

Мешканці села Яблунівка розповіли про спостереження НЛО і контакт з інопланетянами, про що вийшов приголомшливий сюжет на українському телебаченні, передають Патріоти України.

Ролик швидко розійшовся в мережі та викликав масу іронічних коментарів, адже про літаючі тарілки під Києвом журналістам охоче говорили громадяни напідпитку, причому з вражаючими подробицями та замальовками.

Слід зауважити, що у чуток про НЛО в Яблунівці є солідний бекграунд: нібито їх помічали там ще в 1989 році, а в 2005-му дослідники-уфологи встановили в селі моніторинговий комплекс для фіксації космічних кораблів прибульців, і прилад нещодавно став фіксувати аномалії.

Як йдеться у сюжеті "Вікна-новини" на телеканалі СТБ, тому журналісти вирішили перевірити достовірність відомостей у ЗМІ про те, що Яблунівка є одним з улюблених місць для НЛО і розпитати про це місцевих.

Перший же зустрінутий кореспондентом житель села заявив, що дійсно бачив літаючі тарілки. Чоловік зі склянкою пива в руці представився Сашкою, розповів про рід занять і поскаржився, що йому не дозволяють охороняти Яблунівку від прибульців.

"Я п'ю... Я можу (їх) за шкірку взяти, прибити, чи ще щось там... але, чисто так... я не можу", - зітхнув чоловік.

На уточнююче питання - чим же доводиться заробляти на життя, Сашка відповів: "Ось дасть бабка мені троячку, ось і вип'ю".

НЛО, за його словами, схоже на тарілку. А більш повну інформацію про інопланетян розкрили відвідувачі літнього майданчика біля центрального магазину.

"Може хтось напідпитку, побачив НЛО - а так ні!" - усміхається молодий чоловік біля столика.

"Так що, стільки напідпитку в селі?" - здивувався журналіст.

"Так! В цьому селі - так! Це ж Яблунівка!", - зі сміхом відповів хлопець.

Всі столики в кафе зайняті попри на робочий час і спеку. Одна з дівчат-відвідувачок розповіла, що востаннє бачила НЛО "вчора ввечері".

Так, йдеться в сюжеті, за кожним столиком вдавалося знайти тих, хто контактував з прибульцями.

Один з чоловіків запевнив, що бачив НЛО опівночі, коли крав сіно. І уточнив, що крав сіно в полі.

"І що? Нічого! Нормально. Вкрав сіно - побачив коло. Воно піднялося і полетіло", - сказав Андрій.

Також чоловік зазначив, що літаючі тарілки у Яблунівці з'являються через розломи.

"У нас тут йдуть розломи. Що плити - зміщуються. І до нас тут постійно вони злазяться усі!" - пояснив Андрій.

Його подруга розповіла, що намагалася налагодити діалог з прибульцями. Ольга вечорами виходить дивитися на зірки. І одного разу НЛО приземлився біля веранди. Тоді жінка почала світити в об'єкт ліхтариком, а потім заговорила.

"Я їм сказала: "Привіт, інопланетяни!".. Мовчок", - передала вона деталі свого контакту.

Ольга також говорить, що НЛО прилітали до неї тричі, і щоразу форма об'єкта була різною. Вона намалювала побачене: коло з вогниками, квадрат і трикутник.

"Вони в кінці місяця десь прилітають, і з пів на десяту до пів на одинадцяту", - зазначила жінка і наголосила, що зараз вдень їх намагатися побачити марно, та й спека до того ж.

Така розповідь про НЛО в Яблунівці розсмішила користувачів мережі - українці активно обговорюють кадри та іронізують над показаним телеглядачам сюжетом.

  • Аплодую
  • Це не сюжет. Це мистецтво.
  • Боже, журналіст в шоку від таких розумних алкашів
  • Топ!
  • У цьому відео ідеально все
  • Треба йти сіно красти і тоді побачите НЛО
  • Треба менше пити на спеці
  • Ахахах! Ось це сюжетище! Побільше такого!
  • Що це було? Влучна назва для того неподобства, яке ви продемонстрували. Повага до свого глядача в цьому "сюжеті" на вищому рівні.
  • Як тобі таке, Ілон Маск?!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...