Повернулася додому і померла: Не стало Барбари Шеллі, актриси "Дракули" і серіалу "Доктор Хто"

Останні два тижні Барбара провела в лікарні...

Пішла з життя зірка серіалу "Доктор Хто" Барбара Шеллі. Відомої британської кіноактриси не стало у віці 88 років. Сумну новину оприлюднила кінокомпанія Hammer Horror Films на своїй офіційній сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

За інформацією агента Шеллі, напередодні смерті актриса проходила обстеження в лікарні, куди звернулася з болем в м'язах. Імовірно, в клініці вона інфікувалася коронавірусом.

Останні два тижні Барбара провела в лікарні, а після виписки повернулася додому і померла.

Точна причина смерті актриси хоррор-фільмів не відома. Агент Шеллі впевнений, що її життя забрав саме коронавірус.

За свою кар'єру в кіно актриса знялася більш ніж в 100 фільмах. Найвідоміші з них: "Дракула: Принц пітьми", "Село проклятих" і "Жінка-кішка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...