Повернувся з Європи: На Хмельниччині госпіталізували чоловіка з підозрою на коронавірус

Чоловік за два дні до приїзду зв’язався телефоном зі своїм сімейним лікарем і повідомив, що має низку хронічних захворювань, у тому числі часто хворіє на пневмонію.

Сьогодні 40-річного мешканця Нетішина, який вночі повернувся з Будапешта, терміново госпіталізували до Хмельницької міської інфекційної лікарні з підозрою на Covid-19. Про це повідомив міський голова Нетішина Олександр Супрунюк, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За його словами, чоловік за два дні до приїзду зв’язався телефоном зі своїм сімейним лікарем і повідомив, що має низку хронічних захворювань, у тому числі часто хворіє на пневмонію. “Під час в’їзду до України мешканець Нетішина постійно був на зв’язку з медиками, які рекомендували йому зупинитися в Ужгороді і там отримати медичну допомогу. Однак він вирішив їхати додому. На блокпостах перед Нетішином бригада лікарів готувалася його зустріти. Однак дивним чином він потрапив до нашого міста. Швидше за все, за допомогою своїх батьків, які з ним мали контакт”, - зазначив посадовець.

Супрунюк наголосив, що у прибулого чоловіка задишка і сухий кашель, стан середньої важкості.

Головний лікар Хмельницької міської інфекційної лікарні Оксана Піддубна зауважила, що в чоловіка температура 37,7. У нього відібрали мазки на аналізи і відправили в столичну лабораторію на підтвердження підозри коронавірусу Covid-19. Результати будуть відомі з понеділка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...