Повітряні сили посилили ППО на заході України

​Новий сектор відповідальності в повітряному просторі Волині отримав дивізіон Львівського зенітного ракетного полку.

Повітряні Сили України посилюють захист повітряного простору нашої держави на північно-західному напрямку, передають Патріоти України з посиланням на АрміяInform.

Зокрема, дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави в новому секторі відповідальності на Волині.

"Сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові спроможності по всій території держави, зокрема й на північно-західному напрямку. Це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням і, звісно, проведенню бойових, дослідницьких і випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні "Ягорлик" - передає АрміяInform слова управління офіцера управління ЗРВ підполковника Дениса Ізосімова.
Видання також наголошує:вергові сили цілодобово несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави, контролюючи повітряні цілі як у повітряному просторі країни, так і за її межами.
В свою чергу, можемо припустити, що дії Повітряних Сил України є відповіддю на кроки воєнно-політичного керівництва Білорусі, що можуть становити загрозу національній безпеці нашої держави.

Зокрема, на початку березня 2021 року Олександр Лукашенко запропонував РФ розмістити свої літаки на авібазах в Білорусі. Також Лукашенко, за даними російських ЗМІ, виражав намір на залишок кредитних коштів на будівництво Білоруської АЕС витратити на купівлю нових літаків для білоруських ВПС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...