Повно "слуг", Порошенко та друг Путіна: У мережі показали, хто летить з України на Мюнхенську безпекову конференцію (фото)

4 лютого в Німеччині починається Мюнхенська міжнародна конференція з питань безпеки. Вона буде присвячена темам конфліктів і роззброєння, питанням клімату та охорони здоров'я. На конференцію збираються близько 35 керівників держав і урядів.

На борту літака у Мюнхен, де 14 лютого відбудеться конференція з безпеки, помітили п'ятого президента Петра Порошенка, голову комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрія Геруса і представників партії "Слуга народу". Відповідні фото з літака виклав у Telegram-каналі політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

Також на конференцію летить виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко і член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко.

"Летимо на Мюнхенську конференцію з безпеки. В літаку повно слуг, дивлюся, Герус заходить, головне, щоб Ляшко на борт не сів", – написав Березовець.

Андрій Герус

Петро Порошенко

Юрій Вітренко і Сергій Лещенко

Водночас народний депутат партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко у Telegram повідомив, що помітив у літаку до Мюнхена президента Молдови Ігора Додона разом із українською делегацією.

"Серед пасажирів у літаку, яким я разом з нашою делегацією відправляюся у Мюнхен, радий був побачити президента Молдови Ігоря Додона. Цікаво, що перша особа країни летить разом із нами звичайним рейсом із Києва, а навіть не напряму з Кишинева", – написав він.

Зазначимо, що Ігор Додон відомий своєю проросійською позицією та підтримкою чинного президент РФ Володимира Путіна.

Ігор Додон

Ігор Додон


Нагадаємо, що 14 лютого в Німеччині починається Мюнхенська міжнародна конференція з питань безпеки. Вона буде присвячена темам конфліктів і роззброєння, питанням клімату та охорони здоров'я. На конференцію збираються близько 35 керівників держав і урядів.

На конференції також буде присутній президент України Володимир Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...