Повстала з могили: На Росії собака вижила після усипляння і поховання (фото)

Волонтери розповіли, що пес дуже добрий, не гавкає на перехожих, привчений до повідка, абсолютно неагресивний.

У республіці Комі (РФ) вівчарка, яку приспали і поховали господарі, зуміла вибратися з могили й намагалася повернутися додому. Інцидент стався в Княжпогостському районі. Тварину, яка йшла вздовж траси, помітила водійка авто, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Жінка повернулася, щоб підібрати пса. Той спочатку йшов узбіччям, а потім ліг, вибившись із сил. Після того, як вівчарку нагодували, її вдалося посадити в машину.

Водійка привезла собаку в Ухту і зв'язалася з фондом допомоги бездомним тваринам, які оплатили лікування вівчарки.

Через деякий час господарі собаки знайшлися. Вони розповіли, що вівчарка на прізвисько Кірюша довго хворіла, після чого її приспали і поховали в лісі. Однак, доза препарату, очевидно, виявилася несмертельною.

Через деякий час господарі стали заперечувати, що це їхня тварина, хоча в неї була така ж мітка від ін'єкції на лапі. Господарі заявили, що їхній пес перебуває в могилі, після чого видалили листування в мережі.

Зазначається, що для Кірюші підшукують нових господарів. Волонтери розповіли, що пес дуже добрий, не гавкає на перехожих, привчений до повідка, абсолютно неагресивний. Із хвороб – тільки хронічний артрит.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...