"Повторити історичний похід Сагайдачного": Омелян на танку зібрався на Москву

Міністр інфраструктури відповів на пропозицію Союзу транспортників Росії обговорити єдиний транспортний простір.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відповів на пропозицію Союзу транспортників Росії надіслати українського представника для обговорення єдиного транспортного простору. Він пообіцяв обов'язково побувати в Москві, але тільки на танку і разом з союзниками. Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Міністр інфраструктури закликав усіх повторити історичний похід на Москву Сагайдачного і запевнив російську сторону, що їх кандидат не виграє вибори.

"Мне в Маскву, па делу, срочно! Они уже все в КВН записались? То позавчера "давайте восстановим авиационное сообщение", то сегодня: 23 апреля в Москве приглашаем обсудить единое транспортное пространство Евразийского союза, "членом которого является Украина по поручению Путина". Ребята, не выиграет ваш кандидат, зря стараетесь! А в Москве мы обязательно будем! Вместе с союзниками! На танках, с надписью "На Москву". Повторим поход Сагайдачного!", – написав Омелян.

Він також опублікував запрошення Союзу транспортників Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...