Позачергове засідання Верховної Ради: Спікер парламенту розповів, чи подавав прем'єр заяву на звільнення

Кабінет міністрів буде присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради України.
прем'єр-міністр України Олексій Гончарук

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що заява прем'єр-міністра України Олексія Гончарука про відставку в парламент не надходила, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Станом на сьогодні (1 березня) ніяких заяв до Верховної Ради не надходило", - сказав Разумков.

Він не відповів на питання, чи будуть на позачерговому пленарному засіданні Ради у середу розглядатися кадрові питання, зокрема, чи буде розглядатися питання про відставку всього уряду або зміни частини його складу. "Мені складно відповідати на це питання. Є виключно перелік питань, які визначені президентом і повинні бути розглянуті на позачерговому засіданні Верховної Ради", - сказав спікер.

Разумков зазначив, що на позачерговому пленарному засіданні будуть звітувати перед парламентом Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України, Державне бюро розслідувань, Національне антикорупційне бюро України та Офіс генерального прокурора. Кабінет міністрів буде присутній на засіданні і зможе відповісти на всі питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...