Пожежа в США знищила майже 4 тисячі легкових авто (фото, відео)

Пожежа палахкотіла більше 18 годин.

У понеділок, 6 квітня, американські телеканали показали масштабну пожежу, який стався в минулий уїк-енд в районі міжнародного аеропорту в окрузі Лі, штат Флорида. Тут розташована величезна стоянка легкових автомобілів, які здаються напрокат. Вони стояли під відкритим небом на зарослому травою майданчику, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє CNN, почалося все з того, що загорілося близько 20 машин. Однак суха спекотна погода сприяла швидкому поширенню вогню. «Коли наші перші бригади прибули на місце горіли вже 100 автомобілів», - розповів журналістам представник пожежної служби Флориди.А далі справа пішла зовсім погано. Пожежа палахкотіла більше 18 годин. Гасити її довелося за допомогою авіації. На стоянку скинули не менше 80 водяних «бомб». Коли вогонь вдалося нарешті погасити, з'ясувалося, що згоріло понад 3 500 автомобілів! Збиток підраховує компанія, що займається прокатом.Дісталося і жителям міста Форт-Майерс. Воно розташоване в декількох кілометрах від аеропорту. Тут проживають приблизно 82 тисячі чоловік. Протягом усіх вихідних вони не могли вийти на вулицю через задушливий запах гару.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...