Пожежі в Сибіру: У мережу потрапили жахливі кадри трагедії (фото, відео 16+)

Моторошні пожежі в російському Сибіру, які палахкотять вже кілька днів, завдали непоправної шкоди тайзі і тваринам, що в ній живуть.

Очевидці виклади в мережу жахливі кадри трагедії, передають Патріоти України.

Відео зняли в Усть-Кутському районі, на ньому видно, як з палаючого лісу вибігають дикі лисиці. Виживші звірі намагаються знайти безпечне місце і їжу. Вони наближаються до людей в пошуках порятунку. Як пише місцевий ресурс IRK, експерти попереджають, що зустріч з хижаками може бути небезпечна. Людям рекомендують не наближатися до них.
У селі Замзор Нижньоудинського району в кінці липня жителі одного з приватних будинків виявили в огорожі ведмедя. Хижак поводився агресивно, створюючи загрозу для життя господарів. Прибулі на місце поліцейські були змушені застосувати табельну зброю і знешкодити ведмедя.
За інформацією очевидців, в Красноярському краї люди побачили ведмежат, які вийшли до дороги в пошуках їжі і води. Ведмедик сам підійшов до їхнього автомобіля, не побоюючись людей і охоче приймаючи частування.


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...