Позивний "Богема": Мандат нардепа замість Вакарчука отримає український доброволець, вчений, режисер і актор

В липні ЦВК визнала обраним народним депутатом України Аліну Свідерську, яка мала зайти до Ради замість Вакарчука. Та у партії уточнили, що вона цього не може з особистих причин. Аліна Свідерська є дружиною колишнього міністра оборони Андрія Загороднюка.

Андрій Шараскін

Замість колишнього народного депутата від фракції "Голос" Святослава Вакарчука до Верховної ради зайде Андрій Шараскін. Центральна виборча комісія має винести постанову про визнання його обраним. Про це йдеться в повідомленні партії "Голос" у Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Шараскін (позивний "Богема") є українським добровольцем, вченим, режисером і актором. З початку серпня 2014 до січня 2016 брав участь в АТО на Донбасі, з 2016 року був заступником командувача "Української добровольчої армії" з суспільно-політичних питань.

В 2019 році очолив Координаційну раду добровольців і волонтерів Національного форуму "Трансформація України". За участь у захисті Донецького аеропорту отримав орден "За мужність" III ступеня та медаль "Учасник антитерористичної операції". Також має відзнаку міністра оборони "Знак пошани".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...