Прах покійного у весільному манікюрі і його портрет - на туфлях: Наречена віддала данину пам'яті померлому батькові (фото, відео)

А з останків праху дівчина хоче зробити собі прикраси.

Мешканка британського міста Сток-он-Трент Шарлотта Уотсон оригінальним способом вшанувала пам'ять свого батька, не дожившого до дня її весілля. Він помер від раку простати 29 квітня цього року. 26-річна Шарлотта хотіла, щоб її тато хоч якимось чином був присутній на церемонії її одруження, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Тому вона вирішила використати його кремований прах у своєму весільному макіяжі, який зголосилася зробити її кузина Керсти Мікін. Керсті, професійна манікюрниця і YouTube-блогер, записала процес створення «французького манікюру омбре» з праху її дядечка на відео. Для цього вона використовувала, як «частинки попелу», так і «крихітні фрагменти кісток», помістивши їх в кінчики нігтів, які зверху були прикрашені стразами.

«Врешті-решт я виконала своє бажання - щоб мій тато тримав мене за руку і вів до вівтаря», - наводить слова нареченої видання Metro.

Шарлотта також прикрасила свої весільні туфлі портретом батька.Після весілля Уотсон відклеїти нігті і прикріпила їх до татової фотографії.Тепер з останків праху британка хоче зробити собі прикраси.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...