Працює під керівництвом Пушиліна: Блогер з ОРДО розкрив особу "республіканського кілера"

Офіційно інформація про вбивства і особу Богданова не підтверджена.

Блогер з ОРДО Артем Баровський, який працює під ніком «Простий солдат», розповів про особу члена незаконних збройних формувань Олексія Богданова з позивним «Сеня», якого Баровський називає «республіканським кілером». Про це блогер пише в своїй групі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За його даними, член НЗФ 1975 року народження нібито має громадянство України, а також Росії і «ДНР». При цьому він нібито має заступництво «глави» ОРДО Дениса Пушиліна. «Падок на молоденьких девушек (неоднократно покровители спасали от расправы над ним перед родственниками изнасилованных им девочек), неравнодушен к наркотическим веществам. Отлично владеет всеми видами оружия, легко может перевоплощаться в „своего“», - пише Баровська.
За його словами, Олексій Богданов нібито «знаходиться під егідою "глави" і намагається якомога рідше висовувати свій "ніс" на вулицю». Однак проти нього порушено низку кримінальних справ. «Было даже предпринято несколько попыток покинуть „республику“, но, по имеющейся в органах „ДНР“ информации (возбужденные уголовные дела в его отношении), мягко скажем, запретили ему это делать. Практически во всех возбужденных ранее уголовных делах, фигурируют статьи, предусматривающие ВЫСШУЮ МЕРУ НАКАЗАНИЯ. У следственных органов „ДНР“, как впрочем и у России (с территории которой он бежал), на Алексея Валерьевича заведено много, очень много уголовных дел, по факту совершенных им убийств! Нет, не убийств солдат украинской армии, а именно гражданских лиц (!) из числа предпринимателей», - пише Баровська.
За його даними, всього «на рахунку» «Сені» знаходиться нібито «близько п'ятнадцяти таких безвинно убитих людей, доведених слідством». «К сожалению и эти „заслуги“, Алексею Валерьевичу, удалось с легкостью „растворить“ в ДНР-овском воздухе. Но! Есть шанс, что в скором (вот уже) времени, за него возьмутся ОРГАНЫ посерьезнее, из РФ. Ну или ожидать, когда произойдет несчастный случай и „Сеню“ потянет на передовую, и он героически там погибнет, от рук „укроДРГ“», - написав Баровська.
За його словами, він розкрив цю інформацію, щоб дати справі Богданова хід.
Офіційно інформація про вбивства і особу Богданова не підтверджена.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...