"Працюємо над програмою в зв'язку з новими умовами": Рашкован спростував чутки про відмову Україні в кредиті

Чутки про відмову в кредиті на початку березня поширив один з депутатів від "Слуги народу", який вважається близьким до Ігоря Коломойського.

Владислав Рашкован

Представник України в Міжнародному валютному фонді Владислав Рашкован спростував чутки про те, що МВФ відмовив Україні в кредиті. Про це він написав у Фейсбуці, передають Патріоти України.

"Щоб розвіяти чутки. Ніхто в Україні не відмовлявся від кредиту МВФ - новий уряд і НБУ працюють над новою програмою з урахуванням мінливих умов зовнішніх ринків. Працює непогано. Ніхто у МВФ не відмовляв в кредиті Україні - персонал Фонду щодня спілкується з урядом і НБУ і працює над програмою, розуміючи, що змінилися зовнішні ринки. Працює старанно", - повідомив Рашкован.

За його словами, Україна і МВФ продовжують працювати через вебконференції. "Для нас webex, polycom, skype - досить звичні засоби комунікації. Так що на продуктивності праці карантин особливо не позначається", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...