Працювали студентки: Подружжя киян створило мережу порностудій

Для створення протиправного контенту організатори порнобізнесу залучили понад 30 українок.

У Києві співробітники кіберполіції викрили подружню пару, яка організовувала роботу в цілій мережі порностудій. Про це повідомили в прес-службі столичної кіберполіції, передають Патріоти України.

Встановлено, що фігуранти на території Києва організували незаконну діяльність 5 студій з виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції в мережі інтернет. "Для створення протиправного контенту організатори порнобізнесу залучили понад 30 українок, в основному студенток. Жінки спілкувалися з англомовними відвідувачами спеціалізованих платних відеочатів. Місячний дохід однієї такої студії становив понад 300 000 гривень", - йдеться в повідомленні.

З метою конспірації злочинної діяльності організатори налагодили систему шифрованого зв'язку з віддаленим сервером, на якому розміщувалася система управління обліковими записами моделей.

За результатами обшуків в офісах порностудій була вилучена комп'ютерна техніка, професійне фото- і відеоустаткування, база даних моделей, фінансова інформація і документація.
За фактом події порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.
Дана стаття передбачає покарання у вигляді ув'язнення на термін до семи років. Триває досудове розслідування.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...