Працювати і "перевиховувати": У "Слузі народу" порахували своїх проросійських нардепів

Серед обраних народних депутатів від партії "Слуга народу" 1–2% можуть бути проросійськи налаштованими.

Давид Арахамія

Про це заявив Давид Арахамія, який може стати керівником майбутньої фракції партії "Слуга народу" в парламенті, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Говорячи про кандидатів від партії, які мають "проросійські", "антимайданні" погляди, Арахамія зазначив, що має з ними ціннісний конфлікт. За його словами, всі вони мажоритарники. "У мене немає з ними продуктивних стосунків. Проросійський вектор не впливовий взагалі. Моя оцінка – 1%, а можливо, 2%. І це умовно проросійські – це не люди, які кажуть, що нам треба йти до Росії, а вони умовно кажуть, що не все так однозначно, треба розбиратися", – каже Арахамія.

Він додав, що з цими депутатами доведеться працювати і "перевиховувати".

Арахамія також розказав, яким чином фракція прийматиме рішення. За його словами, вони можуть вдатися до моделі, згідно з якою, якщо до 10% нардепів від СН проти певного рішення, то вони повинні прийняти позицію більшості.

Він оцінив, що ймовірність того, що фракція буде голосувати неоднорідно, дуже велика. Також Арахамія наголосив, що механізми впливу на "мажоритарників" партії відсутні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...