Працював навіть у Другу світову: Окупанти закривають єдиний хлібзавод у Дебальцевому

Хліб в Дебальцеве завозитимуть з сусідніх міст.

В окупованому Дебальцевому на Донеччині закривають єдиний хлібозавод. Про це пліткують місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Завод завантажений, постачає хлібом все місто. Однак питання про його банкрутство піднімалося ще восени 2018 року. А тепер завод вже точно закриють як нерентабельний.

«Для цілого міста виявилося багато одного хлібозаводу. Заводу, який працював навіть під час Другої світової війни і під час бойових дій в 2014-2015 роках. Жителі продовжують залишати Дебальцеве. Там вже буквально ніде працювати. За весь день на вулиці можна ні душі не зустріти. Це підсумок п'яти років окупації», - розповіла вимушена переселенка Ірина, яка недавно відвідувала своїх родичів в Дебальцевому.
Жителі обурюються тим, що нікому проблеми міста не цікаві. Практично не працюють підприємства, і не ходить громадський транспорт, який дарували місту члени окупаційного «уряду» так званої «республіки», чому також люди обурюються в соціальній мережі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...