Працівниця залізничного вокзалу несподівано врятувала немовля (фото)

Горе-матір залишила новонароджену дитину на території залізничного вокзалу у Лимані.

Врятований хлопчик

Укрзалізниця здивувала новиною про те, що її працівники знайшли на одному із вокзалів дитину. Працівниця вокзалу врятувала новонароджене немовля, повідомляють на офіційній сторінці Укрзалізниці на Facebook, передають Патріоти України.

"Знайомтесь: Лиманський Володимир Петрович. Зріст - 50 см, вага - 2,5 кг. "Лиманський" тому, що новонародженого знайшли минулої неділі, 21 квітня 2019 року, на території залізничного вокзалу у Лимані", - написали на сторінці.

Там повідомили, що до чергового помічника начальника вокзалу станції Лиман недавно звернулась невідома жінка із повідомленням про те, що у одному з приміщень вокзалу лежить пакунок з новонародженим немовлям усередині.

Зі знайденим хлопчиком була записка

Як потім виявили, поруч з дитиною була записка, яка зазначає час і день народження хлопчика. Фото записки також опублікували на сторінці Укрзалізниці у Facebook.

"Професійні та оперативні дії Ольги Липської, чергової по вокзалу станції Лиман, - і життя малюка у безпеці! Пуповина у дитини, схоже, була перев'язана домашньою ниткою. Малюк був одягнений та лежав на подушечці. Тобто матір навряд чи хотіла зовсім позбутися дитини", - зазначають у повідомленні.

За словами працівників Укрзалізниці, колеги з регіональної філії "Донецька залізниця" пізніше провідали малюка в лікарні і зібрали для нього грошей, щоб йому купили важливі товари – їжу та одяг.

"Поліція має завершити усі процедури, наразі вони шукають матір. Доки не будуть оформлені всі необхідні документи, дитина залишатиметься у лікарні. Побажання від донецьких залізничників: "Раді побачити тебе у майбутньому працівником нашої залізниці!". Володимире Лиманський, ласкаво просимо і гарної долі!", - написали у відомстві.

Ольга Липська, яка врятувала новонародженого малюка

Окремо Укрзалізниця попередила про шахрайські повідомлення про нібито збір коштів для малюка. Насправді в мережі кошти йому не збирають. "Якщо маєте бажання допомогти, звертайтесь безпосередньо у Лиманський пологовий будинок", - закликали в Укрзалізниці.

У мережі бурхливо відреагували на новину про знайдення малюка. "Як можна було покинути таке немовля", - писали користувачі. Інші дякували працівникам Укрзалізниці за те, що врятували хлопчика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...