Правда - убивча сила! На Росії розповіли, що може "повністю зруйнувати" репутацію Путіна

Реальні дані з архівів КДБ могли б знищити рейтинг російського президента, вважає журналіст.

Російський журналіст Ігор Яковенко у своєму блозі заявив, що оприлюднення архівних документів, які стосуються діяльності президента РФ Володимира Путіна в роки його роботи в КДБ, повністю знищить його репутацію, передають Патріоти України.

"Що можна було б опублікувати? Є багато чого", – написав журналіст, коментуючи архівну характеристику на Путіна 1970-х років, що була представлена нещодавно.

Зокрема, він зауважив: "Є величезна кількість людей, які були агентами КДБ, співпрацювали з ним, стукали – це все досить важливі відомості. Я думаю, що презентація подібного роду змісту архівів викликала б досить серйозні потрясіння в громадській думці".

"Стосовно самого Путіна, то я думаю, що справжня інформація про його діяльність – не той міф про безстрашного розвідника, а реальні дані – з огляду на те, що з ним відбувалося тоді (зважаючи на спогади його товаришів по службі), просто знищила б імідж президента Російської Федерації", – наголосив Яковенко.

"Фактично це стане обставиною, що повністю зруйнує репутацію цієї людини", – резюмував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...