Правдоруб Ілон: Маск розповів про низьку якість електромобілів Tesla і підказав, як краще їх купувати

Маск зустрівся з одним із головних критиків своєї компанії.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск поговорив з одним із головних критиків своєї компанії технічним консультантом Сенді Манро, визнавши, що багато його претензій мають право на існування, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Сенді Мунро — це інженер, який вже кілька десятиліть займається тим, що досконально вивчається нутрощі будь-якого автомобіля, який потрапляє в руки його команди. Він давно став одним з найвідоміших критиків компанії Ілона Маска, хоча при цьому визнає, що Tesla — в цілому хороша компанія, яка має хороший потенціал.

Нещодавно він зміг зустрітися з Маском, щоб поговорити про електромобілі, які випускає його компанія. Заради цієї зустрічі Мунро подолав понад 4 тис. км за сорок годин на Tesla Model 3, а тому тест-драйв точно можна назвати успішним.

Вперше Мунро протестував Tesla Model 3 ще в 2018 році — тоді він здивувався тому, як неякісно було зібрано електромобіль. За словами інженера, подібні недоліки були в 1990-х роках у Kia.

Весь свій шлях він також подолав на Model 3 — в ній експерт зазначив нерівномірні зазори між панелями і погане фарбування. Водночас Мунро зазначив зручніть сидінь, назвавши їх «найкращими у світі». Також він розповів, що раніше він тестував абсолютно такий самий електромобіль, який було зібрано набагато якісніше.

Маск визнав наявність проблеми, додавши, що раніше крісла в Model 3 були «абсолютно найгіршими серед усіх». Він пояснив це наслідком різкого нарощування виробництва: коли конвеєр прискорюється, деякі операції перестають виконуватися правильно. Для налагодження деяких дрібниць заводу потрібен час — в цей час якісь деталі можуть бути зроблені не ідеально, адже, щоб відкалібрувати всю роботу, нерідко доводиться повністю переформатувати певні ділянки конвеєра. Це в цілому звичайна проблема для великих автомобільних заводів.

Тому електромобілі Tesla краще купувати або на самому початку, або коли виробництво вже запущено на повну потужність, пояснює Маск. А в період організації виробництва, деякі машини можуть виходити з певними невеликими дефектами і браком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...