Правоохоронне фіаско: Четверо харківських копів не змогли затримати хуліганів (відео)

Поліцейські почали затримувати одного з чоловіків, але до нього на підмогу кинулася жінка і його товариш. Вони вирвалися і втекли.

У Харкові четверо патрульних поліцейських не змогли затримати чоловіків, які порушували громадський спокій. Як пише Telegram-канал "ХС | Харьков", у дворі в мікрорайоні Салтівка компанія іноземців шуміла і газувала автомобілем на єврономерах, мешканці викликали поліцію, передають Патріоти України.

Слово за слово, і поліцейські почали затримувати одного з чоловіків, потягнувши його в патрульне авто. Але до нього на підмогу кинулася жінка і його товариш. Вони вирвалися і втекли, залишивши свою машину.

"Чергове фіаско патрульної поліції", – йдеться в коментарі до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...