Правоохоронці назвали причину кривавої ДТП на Одещині

В Одеській області ДТП з дев'ятьма загиблими сталося через виїзд автоцистерни на зустрічну смугу.

Про це сьогодні під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив заступник начальника управління превентивної діяльності регіонального главку Нацполіції Владислав Ткаченко, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Засідання проходило під головуванням в. о. голови Одеської обласної державної адміністрації Світлани Шаталової і було присвячена виключно обставинами ДТП, що сталася 21 вересня на 12-му км траси Одеса - Білгород-Дністровський між селами Нова Долина і Прилиманське Овідіопольського району.

Як зазначив Ткаченко, передбачається, що зіткнення пасажирського мікроавтобуса і автоцистерни сталося через виїзд останньої на смугу зустрічного руху. «З боку Одеси в бік міста Білгорода-Дністровського рухався автотягач з причепом, водій якого виїхав на смугу зустрічного руху ...», - заявив Ткаченко.

У той же час він не зміг уточнити, чому саме це сталося - водій не впорався з керуванням, через технічну несправність машини, проблеми з дорожнім покриттям або щось інше. Ткаченко заявив, що це - компетенція слідства.

Водія вантажівки затримано в порядку ст. 208 КПК України. Зокрема, чоловік перебуває на лікуванні в Одеській обласній клінічній лікарні під цілодобовою охороною і сьогодні має бути вирішено питання про обрання йому запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...