Правоохоронці затримали банду, яка викрала в Києві сім'ю з дитиною (фото, відео)

Відомо, що злочинна схема реалізовувалася окремими співробітниками Державної міграційної служби.

У Києві затримали банду, учасники якої причетні до ряду тяжких злочинів. Зокрема, учасники банди викрадали людей. Як повідомляє прес-служба Національної поліції, на злочинців поліція вийшла ще на початку 2018 року, передають Патріоти України.

Один з фігурантів справи потрапив в поле зору поліції, коли за кермом автомобіля Bentley врізався в дерево. У момент затримання він завдав тілесні ушкодження інспектору поліції.

З'ясувалося, що рідні брати затриманого і ще один киянин викрадали людей. Зокрема, вони посадили в своє авто жительку Києва, її дочку і чоловіка і вивезли до приватного будинку в Київській області.

Слідство встановило, що жінка працювала у одного з викрадачів домашньої прибиральницею. Власник заявив, що вона нібито викрала у нього 20 тисяч доларів. З численними тілесними ушкодженнями і нервовим зривом киянка потрапила в лікарню.Одному зловмиснику оголосили підозру за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), іншим - за ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...