"Правильне харчування, здоровий спосіб життя і сон": Зіркова "холостячка" розповіла, як їй вдалося скинути 30 кілограмів (відео)

Українська актриса Ксенія Мішина після пологів стрімко схудла.

Українська актриса Ксенія Мішина, яка в шоу "Холостячка" вже зробила свій вибір, не завжди була такою стрункою і витонченою. За вагітність набрала 30 кілограмів і після пологів не так легко змогла від них позбутися. У програмі "Зірковий шлях", красуня розповіла, як їй вдалося скинути зайву вагу, передають Патріоти України.

Ксенія всерйоз перейнялася своєю фігурою і вирішила бігати кожен день. "Скажу одне, що на той момент я зрозуміла, що тренажерний зал мені не допомагає. Єдине в тій ситуації, що мені допомагало - це біг. Мінімум я бігала 40 хвилин, а максимум навіть годину чи одну годину і двадцять хвилин", - поділилася досвідом Мішина.

Півтора року виснаженої роботи і актриса нарешті повернула собі колишні форми. Українка зізналася, що їй доводилося пробувати й дуже жорсткі дієти, але вони завдали колосальної шкоди її здоров'ю. "Я пам'ятаю, що я вичитала десь дієту 200 грамів рису і грейпфрутовий фреш. На третій день я просто звалилася. Я зрозуміла, що таке не можна робити зі своїм організмом. Я зрозуміла, що правильне харчування, здоровий спосіб життя і сон допомагають схуднути. З маленькою дитиною це було важко, але все ж", - розповіла Ксенія.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...