Президент України анонсував будівництво нового аеропорту на Донбасі

Новий аеропорт в регіоні планують використовувати для потреб цивільної авіації.

Президент України Володимир Зеленський анонсував будівництво нового аеропорту на Донбасі, між Луганською та Донецькою областями. Про це глава держави заявив у понеділок, 22 лютого, виступаючи на форумі "Україна 30. Інфраструктура", передають Патріоти України.

Так, Зеленський заявив, що в планах влади "за пару років" побудувати новий аеропорт на Закарпатті, так як у аеропорту "Ужгород" є ряд стратегічних проблем, зокрема необхідність заходу на посадку з використанням авіапростору Словаччини.
"І другий - (аеропорт - ред.) на Донбасі. Між Луганською і Донецькою областями зараз будуть знаходити точку, і в цьому році ми почнемо проектування нового серйозного аеропорту для цих двох областей", - сказав Зеленський.
За словами президента, новий аеропорт в регіоні планують використовувати для потреб цивільної авіації.
"Ми могли б відкрити і відновити Маріупольський аеропорт. Але сьогодні військові кажуть, що для нас це небезпечно", - заявив президент.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...