Президент України розповів, як ставиться до критики в соцмережах та хто веде його сторінку

Якими б не були коментарі щодо роботи Зеленського як президента на його сторінках у соцмережах, видаляти ці сторінки Володимир Зеленський не збирається.

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський відповів на запитання щодо ставлення до коментарів у свій бік у соцмережах, а також до уваги публіки у бік першої леді – Олени Зеленської, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Утім, усі коментарі президент читає і реагує на них гостро, а на негативні коментарі реагує "погано, дуже погано". "Я ж така людина, що – я ж цього не робив, я дійсно працюю, я дійсно хочу, щоб ми перемогли у всіх справах і у війні, і щоб все було добре в Україні. За що?", – сказав Зеленський.

Президент також наголосив, що всі коментарі від імені Зеленського у Facebook пише особисто Зеленський: "Я сам особисто все роблю".

Володимир та Олена Зеленські

Щодо уваги користувачів соціальних мереж до першої леді Олени Зеленської президент відповів так: "Їй складно, бо вона дуже відповідальна. Навіть відповідальніша за мене, тому що вона кожну деталь розбирає". "Їй дискомфортно, вона не любить, коли про неї говорять – навіть коли добре говорять. Вона не любить стільки уваги. Та я раджусь з нею, кажу відверто, по дуже складних питаннях – бо в неї дуже твереза думка. Кожній людині потрібні люди, які кажуть правду", – наголосив Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...