Президент вшанував пам'ять захисників України, які загинули в боях за ДАП (фото, відео)

У понеділок, 20 січня, на території Міністерства оборони в Києві президент України Володимир Зеленський взяв участь в заходах із вшанування пам'яті загиблих захисників України.

Про це повідомляють на офіційній сторінці Офісу президента в Facebook, передають Патріоти України.

Глава держави разом з начальників Генштабу Русланом Хомчак і міністром оборони Андрієм Загороднюком вшанували пам'ять загиблих бійців при обороні Донецького аеропорту, яких ворог прозвав "кіборгами" за їх силу і стійкість.

У Міноборони зазначили, що дзвін пам'яті пролунав 50 разів, з яких 49 ударів були в честь захисників ДАП.

Як пише "24 канал" в Telegram, пам'ять загиблих воїнів вшанували й в аеропорту "Бориспіль". Там на честь "кіборгів" зіграв Національний президентський оркестр і хор Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Серед музичних інструментів були і особливі поминальні дзвони - зроблені з гільз 152 мм снарядів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...