Про 40% зростання ВВП, здається, не згадував: Гончарук розповів голові МЗС Латвії про пріоритети уряду на наступну "п’ятирічку"

Пріоритетами українського уряду є приватизація держпідприємств, відкриття ринку землі, демонополізація енергетичного ринку та розвиток інфраструктури.

На цьому наголосив прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час зустрічі з міністром закордонних справ Латвії Едгаром Рінкевичсом, передають Патріоти України з посиланням на з посиланням на Урядовий портал.

"В планах уряду на найближчі 5 років відновити 24 тис. км доріг та побудувати 5 морських портів та 15 аеропортів", — уточнив прем'єр.

Він додав, що для української влади важливою також є реформа судової системи.

Водночас, Гончарук звернув увагу співрозмовника на те, що вперше в історії України європейська та євроатлантична інтеграція впроваджені в Програму діяльності уряду.

У свою чергу, Рінкевичс заявив, що Латвія залишатиметься стратегічним партнером України у контексті європейської інтеграції. Він відзначив готовність міністра юстиції та генерального прокурора України активно займатися захистом прав та інтересів іноземних інвесторів і створювати сприятливі умови ведення бізнесу в Україні.

Крім цього, голова МЗС Латвії запевнив, що його країна надалі здійснюватиме програми лікування та реабілітації українських військовослужбовців, зокрема тих, які перебували у полоні на Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...