Про що мовчить Кремль: Яку правду про ситуацію в Росії приховує від росіян росТБ (відео)

Москва приховує незручну для себе інформацію.

Російське ТБ і підконтрольні Кремлю ЗМІ повністю ігнорують масовий протест в Хабаровську проти московської влади РФ, приховуючи інформацію про масштаб протестної активності жителів Далекого Сходу. У соціальних мережах російські користувачі розповіли про те, як Кремль фактично фальсифікує інформаційний порядок, приховуючи незручну для себе інформацію, передають Патріоти України.

Відомий російський блогер Проф. Преображенський опублікував анонс новин на федеральному каналі "Росія-1", в якому повністю відсутня тема протесту в Хабаровську. "Випуск новин державного телеканалу "Росія-1" в 11 ранку. Анонс тем: крейсер "Аврора" і парад ВМФ, пожежі, протести в Ізраїлі, допомога Казахстану, Севморшлях. Який Хабаровськ?" - прокоментував він відео.

Російський бізнесмен Михайло Ходорковський також різко прокоментував позицію російської влади. "Кремль заперечує існування в Росії міста Хабаровська", - зазначив він.

Державні ЗМІ Росії висвітлюють малозначні події, намагаючись ніяк не згадувати про протест 50 тисяч людей в Хабаровську. "У Парижі протестує 1 000 "жовтих жилетів". РІА веде пряму трансляцію. У Хабаровську протестують 50 000 чоловік. РІА просто мовчить, жодного повідомлення. Це ж інше, розуміти треба", - пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...