Про що найбільше шкодують люди в останні дні свого життя, - ЗМІ

Напевно, ніхто не буває таким чесним про своє життя перед собою та іншими, як людина, яка це життя завершує.

Броні Вейер працювала декілька років медсестрою паліативного відділення в Австралії. Вона доглядала людей, яких вже неможливо вилікувати, проте можливо зробити їхні дні максимально гідними. Вона розповідає виданню The Guardian про що найбільше шкодували її пацієнти в останні 12 тижнів свого життя, передають Патріоти України.

"Люди шкодували про це найчастіше. Коли життя завершується і ми оглядаємось назад, то розуміємо, як багато мрій так і залишились мріями. Більшість людей не здійснили навіть половину своїх бажань і, помираючи, розуміли, що це через їхній власний вибір, який вони зробили чи не зробили".

"Це я чую майже від кожного чоловіка, за яким доглядала. Вони пропустили дитинство власних дітей та мало проводили часу зі своїми партнерами по життю. Жінки також на це скаржаться, але більшість пацієнтів похилого віку, а в ті часи головними годувальниками були чоловіки".

"Багато людей пригнічували свої почуття, щоб залишатися в гарних стосунках з іншими. В результаті, вони прожили посереднє життя й так і не стали тими, ким мали здібності бути. Біль та обурення, які вони носили в собі, дали поштовх багатьом хворобам".

"Часто люди не розуміють, як багато значення мають для них старі друзі, аж поки не усвідомлюють, що доживають останні тижні свого життя й не завжди можливо вийти з друзями на зв'язок. Багато людей шкодували, що вони не вкладали в дружбу тих зусиль, яких вона заслуговувала. Всі сумують за друзями, коли помирають".

"Несподівано, але люди часто шкодують про це. Багато хто не усвідомлює, що щастя це вибір. Люди застрягли в старих моделях та звичках. Так званий "комфорт" стабільності заповнив їхні емоції і їхнє фізичне життя. Страх змін змушував їх удавати іншим та собі, що вони задоволені. Але глибоко в душі вони бажали вільно сміятися й знову мати легковажність життя".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...