"Проблема води в Криму - це багатоходівка Путіна", - Чійгоз (відео)

Президент Росії використовує проблему у власних політичних цілях.

Президент Росії Володимир Путін використовує проблему води в Криму у власних політичних цілях. Таку думку під час ефіру на телеканалі ObozTV висловив народний депутат від партії "Європейська солідарність", заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чійгоз, передають Патріоти України.

"Для окупанта вода – це тиск на Україну. Мобілізація свого електорату, суспільства проти "ворога" – українців. Мовляв, у нас труднощі, вони повинні… Це така багатоходівка з боку Путіна", – сказав він.

За оцінками нардепа, ситуація з водою в окупованому Криму погіршується щодня. "Те, що вони не зможуть без дніпровської води з цієї ситуації вийти, це однозначно", – додав він.

В цьому контексті Чійгоз підкреслив, що "для нас вода – зброя проти окупантів. Треба бути готовими до того, щоб тиснути на ворога і підключати наших партнерів. Але, на жаль, зараз ми йдемо в іншому напрямку – коли Путін у нас не ворог, а партнер", – зауважив він.

Відповідаючи на запитання, чи готовий корінний народ – кримські татари – страждати внаслідок браку води, заступник глави Меджлісу запевнив, що готовий. "Наші кажуть, що страждання почалися з 2014 року, з моменту окупації. Тому ми будемо триматись. Ми одного бажаємо – щоб Україна і світ визволили нас від окупанта", – сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...