Продавчиня популярного одеського магазину публічно зізналася в любові до країни-агресора

Незважаючи на те, що в Україні вже 5 років йде війна з Росією, яка анексувала Крим і окупувала частину Донбасу, часто в зведеннях з фронту повідомляється про загиблих і поранених українців, в країні залишається ще багато людей з проросійською позицією.

Так в Одесі співробітниця мережі магазинів одягу LC Waikiki публічно заявила, що їй «шкода тих, хто вважає Росію агресором». Про інцидент в Facebook повідомила одеситка Наталія Карташова та опублікувала фото касира, передають Патріоти України.

За словами жінки, вона зайшла в магазин, щоб купити дитині шкарпетки. Коли касир, яка давала здачу, сказала: «Три рубля», жінка її поправила - «три гривні». На зауваження, що «Росія - країна агресор», продавець сказала, що їй шкода тих, хто так вважає.Користувачі Facebook порадили автору завжди про всяк випадок носити з собою російські рублі і давати касиру у відповідь на такі заяви. Також з'ясувалося, що в Одесі та Одеській області вже було чимало схожих «проросійських» випадків.

Були й такі коментатори, які визнають, що називають українські гроші рублями, але при цьому вважають Росію агресором.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...