Професійне полірування д*пи ВВП не допомогло: У Маслякова "віджимають" КВН

Засновник КВН Олександр Масляков, чиє ім'я останнім часом регулярно фігурує в фінансових скандалах, може позбутися прав на володіння "Клубом веселих і найкмітливіших".

Олександр Масляков

Про своє право на "Клуб веселих і найкмітливіших" і претензії до Маслякова заявили представники одного з істинних творців КВН – тележурналіста Сергія Муратова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Незважаючи на те, що сам Муратов пішов із життя 4 роки тому, у нього залишилася сім'я, якій, за заповітом, дісталися виняткові авторські права.

Як стало відомо, до суду з інтелектуальних прав міста Москви надійшов позов із вимогою оскаржити незаконне привласнення товарного знака "КВН" у фірми Олександра Маслякова "АМІК". Представники родини Муратова і колишній партнер Маслякова – Дмитро Іванов, який керує фірмою "Група 7", збираються публічно відстояти авторські права на КВН. Гра була придумана в 1961 році, і її права належали не Маслякову.

Позивачів обурив той факт, що власником усіх прав на КВН, згідно з документом, який потрапив у мережу, з 1986 року по нинішній час проголосив себе сам Олександр Масляков.

Заяву вже прийняли до суду – перші слухання гучного процесу відбудуться в Москві у серпні 2019 року.

Сторона Маслякова відреагувала на це паралельним позовом до арбітражного суду Москви з вимогою оштрафувати опонентів на 3 мільйони рублів за використання товарного знака КВН у документальному фільмі про історію легендарної телевізійної програми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...