Професіонали Рябошапки: Прокурор, який підписав підозру у справі Шеремета, провалив переатестацію

Його мають звільнити з органів прокуратури, а до справи залучити нового прокурора.

Прокурор Генеральної прокуратури України Олександр Лукашенко, який узгоджував підозри фігурантам справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, не склав тестування у рамках переатестації відомства. Таким чином, його мають звільнити з органів прокуратури. Про це свідчить інформація на сайті ГПУ, передають Патріоти України.

Пресслужба генпрокуратури оприлюднила результати атестації прокурорів за підсумками проведення співбесід: "Лукашенко Олександр Олександрович - неуспішно". Відомо, що в Генеральній прокуратурі Олександр Лукашенко працює від 2003 року.

Нещодавно адвокат підозрюваного у вбивстві Шеремета Андрія Антоненка оприлюднив текст підозри підзахисного, який підписано Лукашенком. Це означає, що тепер у цій справі повинні призначити нового процесуального керівника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...