"Пройду COVID-19, як звичайний пацієнт": Інфікований глава МОЗ записав чергове відео

Побажання швидше одужати Степанов назвав найкращими ліками для нього

Хворий на коронавірус міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що за весь час пандемії дивився на боротьбу з ним очима лікарів. А завдяки тому, що заразився сам, нарешті має можливість пройти цей шлях у ролі звичайного пацієнта. За його словами, хворіти неприємно, але в цьому він знайшов такий позитив. Про це глава МОЗ сказав у новому відеозверненні, яке опублікував на сторінці у Facebook, де насамперед подякував усім за підтримку, передають Патріоти України.

"Отримав сотні повідомлень, коментарів та дзвінків із побажанням швидкого одужання. Всі ці ваші слова для мене – найкращі ліки", – зізнався Степанов.

Міністр зазначив, що тепер може оцінити та на власному досвіді перевірити, як працюють маршрути пацієнта з COVID-19 та протокол лікування цього вірусу в Україні. "Планую пройти весь цей період, як звичайний пацієнт, фіксувати всі етапи й одразу, разом із командою Міністерства охорони здоров'я, шукати шляхи вирішення проблемних питань", – анонсував він, додавши, що інформацією щодо цього ділитиметься з українцями щодня.

Степанов побажав громадянам бути здоровими. Водночас вкотре закликав їх берегти себе й дотримуватися базових правил нової реальності, щоб зменшити ризик інфікування COVID-19. Зокрема, мити руки або ж обробляти їх антисептиком, носити маски та уникати місць великого скупчення людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...